Upoznajte naš tim!

Mi smo tim specijaliziranih stručnjaka u području knjigovodstva, konzaltinga i edukacija.

Osnovu SAPIENTIA Nova d.o.o. čine ljudi s posebnim znanjima i vještinama koje naši klijenti znaju prepoznati.

Mirjana Marinković

Mirjana Marinković

Direktorica / CEO

2006. pokreće društvo SAPIENTIA Nova d.o.o. nakon desetogodišnje karijere u financijama i računovodstvu fondova. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Zagreb, te nastavila formalno obrazovanje na poslijediplomskom znanstvenom studiju smjera računovodstvo, revizija i financije. Dobitnica je Godišnje nagrade Prof.dr.sc. Ferdo Spajić. Profesionalni je TQ Trainer.

Sandra Kalanj

Sandra Kalanj

Manager odjela knjigovodstvenih i konzultantskih usluga

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te posjeduje certifikate Ovlaštenog računovođe i Ovlaštenog internog revizora. Ekspert je u području oporezivanja dohotka i dobiti te u računovodstvu nekretnina, a iskusan je znalac radnog i trgovačkog prava. Dobitnica je nekoliko priznanja stručne javnosti (ZRIFD Zagreb, HZRIFD).

Nina Bočkaj

Nina Bočkaj

Voditelljica tima knjigovodstvenih usluga

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, posjeduje certifikate Ovlaštenog računovođe i Ovlaštenog internog revizora za gospodarstvo te je certificirani stručnjak za PDV. Dugogodišnje iskustvo voditelja računovodstva vezano je društva za upravljanje OIF i leasing društva. Specijalnost i poslovni interes su joj usko vezani za područje poreza i revizije.

Ljerka Bašić

Ljerka Bašić

Konzultant

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Posjeduje certifikat Ovlaštenog internog revizora. Angažirana je u području savjetovanja u vezi s poslovanjem i upravljanjem s fokusom na financijskom, strateškom i upravljačkom savjetovanju. Članica je Uprave društva SPECIJALIST.Profil za posredovanje u zapošljavanju.

Jasna Galović

Jasna Galović

Stručni suradnik u računovodstvu

Diplomirala je 2013. godine na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, smjer ekonomija, te tako stekla zvanje stručna prvostupnica ekonomije. Profesionalnu karijeru počinje u društvu SAPIENTIA Nova d.o.o. kao pripravnik u administraciji nakon čega postaje član knjigovodstvenog tima.

Mateo Tatalović

Mateo Tatalović

Stručni suradnik u računovodstvu

Stručni je suradnik u odjelu knjigovodstvenih i konzultantskih usluga. Prije dolaska u SAPIENTIA Nova d.o.o. profesionalnu karijeru je započeo u društvu EDELSTIEN d.o.o.
Iako je stalni član knjigovodstvenog tima Mateo i dalje se usavršava na Splitskom sveučilištu u Zagrebu.

Tea Dangubić

Tea Dangubić

Stručni suradnik u računovodstvu

Diplomirala je 2016. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Računovodstvo i revizija. Završenim fakultetom stekla je zvanje magistra ekonomije. Iako joj je primarni interes revizija karijeru započinje u društvu SAPIENTIA Nova d.o.o. kao stručni suradnik u računovodstvu.