SAPIENTIA Nova informacije klijentima (COVID-19 – MJERE; 17.03.):

Poštovani klijenti,

Podsjećamo na našu obavijest od 12.03. (http://sapientia.hr/covid-19-mjere/) te donosimo dodatne informacije u cilju što kvalitetnije usluge našeg servisa, informiranosti, te svođenja rizika zaraze na najmanju moguću mjeru.

S obzirom da naša profesija ne spada u prvu liniju obrane, osjećamo odgovornost prema ljudima na koje je ovih dana pao taj teret, naši liječnici, medicinske sestre, tete u dućanima, ljekarnici… Naša je dužnost ne otežavati njihov posao, odnosno ponašati se odgovorno i prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U tom cilju podsjećamo na mogućnost beskontaktnog funkcioniranja naše profesije i Vašeg poslovanja.

Dodatno Vas želimo ohrabriti u Vašem poslovanju i prevladavanju krize, te Vam ovim putem objavljujemo da ćemo solidarno učiniti sve da Vam pomognemo u provođenju mjera za pomoć gospodarstvu u oporavku od negativnih posljedica pandemije koronavirusom. Pratimo objave Vlade, te Vam dostavljamo današnji usaglašeni paket mjera i ostale relevantne informacije ovdje.

Pored mjera Vlade, donosimo i pregled mogućnosti vezano za radne odnose, stručnog časopisa RRIF, koji možete pročitati u cijelosti ovdje.

Pratit ćemo upute o provedbi, te Vas suportirati u provođenju mjera. Obratite nam se s povjerenjem. Našu uslugu provedbe mjera za pomoć gospodarskom oporavku nećemo naplatiti, jer vjerujemo da Vam je i takva pomoć dobrodošla.

SAPIENTIA Nova ima pristup svim podacima i ePoreznim servisima svih svojih klijenata te će nesmetano koristiti elektroničke usluge poreznog sustava. Ukoliko imate potrebu samostalno komunicirati s poreznom upravom, molimo Vas da slijedite izdane upute od strane porezne uprave o preventivnim mjerama zaštite od bolesti uzrokovanih koronavirusom (COVID-19):

https://www.porezna-uprava.hr/Stranice/Vijest.aspx?NewsID=2867&List=Vijesti

Želimo Vam puno zdravlja i “korona-virus-free” period koji je pred nama!

SAPIENTIA Tim