Proces start-up kompanije

Sve više ljudi odlučuje se za ulazak u samostalno poduzetništvo nakon višegodišnjeg iskustva i suradnje na lokalnom ili EU tržištu putem kontakata, ili uz sjajnu energiju i start-up ideju.

Trend otvaranja start-up poduzeća, tj. mikro poduzeća (do 9 zaposlenih) je u stalnom porastu. Ulazak u Europsku uniju uz jednostavniji pristup i izlazak na tržište, te razvoj tehnologije i znanja gdje upravo start-up poduzeća donose nove ideje i vrijednosti svakom gospodarstvu, prisutan je i u RH.

Jedna od karika svakog novog start-up poduzeća su uspješno rješavanje administrativnih poslova i čvrst oslonac na knjigovodstveni servis. Kroz svoje desetogodišnje iskustvo u raznim granama i područjima interesa naših klijenata, te uvijek ažuriranim znanjem i vještinama potrebnim svakom poduzetniku početniku, naš tim stoji Vam na raspolaganju da što bezbolnije prođete početničke poduzetničke korake.

Kod nas se možete informirati i savjetovati o svim potrebnim dokumentima, procedurama i sadržajima koji su Vam potrebni kako biste ostvarili i izgradili uspješan kontakt s poreznom upravom, bankama, mirovinskim/zdravstvenim sustavom, poticajima HAMAG/BICRO, EU fondovima, HBOR pristup povoljnijim uvjetima financiranja za razvoj poduzetnika početnika.

S povjerenjem nam se obratite na: ponuda@sapientia.hr ili nas nazovite na +385 1 619 42 00. Iznesite svoj problem ili dilemu oko otvaranja poduzeća (d.o.o., j.d.o.o., obrt ili paušalni obrt), provjerite obveze plaćanja poreza na dohotak, poreza na dobit, poreza na dodanu vrijednost, osobne rezidentnost ili obveznih doprinosa. Razmotriti ćemo Vaš slučaj, te Vam se povratno javiti s mišljenjem ili pozivom na sastanak radi daljnje razrade.