Covid-19 mjere

Poštovani klijenti,

s obzirom na dnevne promjene situacije vezano za Covid-19 zamolili bismo Vas za malo pažnje i suradnju kako bismo zajednički sveli rizik od zaraze na najmanju moguću mjeru.
Kako smo mi knjigovodstveni, savjetodavni i financijski savjetnik za veći broj klijenata te se u našem uredu dnevno dostavljaju dokumenti, održavaju sastanci, te ga i nas 10-ak koristi za uredovne potrebe, vjerujemo da postoji blagi rizik prijenosa virusa. Kako bismo ga umanjili i sveli na najmanju moguću mjeru predlažemo Vam da u narednim danima Vašu poslovnu dokumentaciju i sve informacije dostavljate putem emaila, telefonski, porukama, putem cloud servisa i drugim načinima beskontaktnog prijenosa.

U svakom slučaju stojimo Vam u potpunosti na raspolaganju kao i do sada. Ured će do daljnjeg raditi od 9 do 17 sati, kao i obično, a ukoliko se situacija promijeni, bit ćemo slobodni odmah Vas obavijestiti o tome.
U sljedećoj mogućoj fazi, organizirat ćemo rad od kuće, za što smo se već i sada pripremili, kako bismo nesmetano pružali naše usluge.

Ostajemo Vam na raspolaganju za sve dogovore. Molimo Vas da nas obavijestite ukoliko se situacija u Vašim uredima i osobnom statusu promijeni, a kako bismo i mi mogli pravovremeno reagirati na promjenu.

Želimo Vam puno zdravlja i “korona-virus-free” period koji je pred nama!

SAPIENTIA Tim